Doelgroep

Het webinar moet natuurlijk aansluiten bij de behoeften van de doelgroep: mensen met axiale Spa, jong en oud, die tegen problemen met werk aanlopen. Hoe houd ik het werken vol, wat is passend werk en wat als het werken niet (meer) lukt?

Enquête

Hoor jij tot de doelgroep? Vul dan de enquête in. Dit kost je ongeveer  5 tot 10 minuten. Op basis van de uitkomsten worden de onderwerpen voor dit eerste webinar geselecteerd. De panelleden zullen worden uitgekozen op basis van deze onderwerpen. Zoals je zult begrijpen, kunnen niet alle onderwerpen en individuele vragen aan bod komen.

De enquête bestaat uit 2 meerkeuzevragen en 2 open vragen. Ze zijn verdeeld over twee thema’s. Het eerste gaat over jou: Hoe vind je balans in je werk?

Het tweede thema gaat over de zakelijke of juridische aspecten.

Meerkeuzevragen en open vragen

In de meerkeuzevragen staan allerlei zaken waar de stichting aan dacht. Kies bij beide thema's 5 onderwerpen uit die jij het belangrijkst vindt. In het tweede deel is ruimte voor jouw open vragen. Schrijf hier maximaal 3 vragen, die je graag aan het panel van professionals zou willen stellen. Daarna volgen nog twee korte afsluitende vragen.

Stichting axiale Spa dankt je voor jouw bijdrage en betrokkenheid!

Stichting Axiale SpA

Stichting axiale SpA is een organisatie die sinds 2004 (toen nog onder de naam Stichting Bechterew in Beweging) actief is voor mensen met axiale SpA (waaronder de Ziekte van Bechterew).