Walibi

In juni is het weer tijd voor het jaarlijkse weekend voor jongeren van 18 t/m 30 jaar! Dit jaar gaan we naar Walibi Holland: de perfecte locatie voor een gezellig, actief en sensationeel weekend!

Het weekend zal plaatsvinden van vrijdag 2 t/m zondag 4 juni. Aanmelden kan tot en met 1 mei.

Jeugdweekend 2023

Van 28 t/m 31 juli 2023 organiseert Youth-R-Well een weekend voor jongeren van 13 t/m 17 jaar met een vorm van reuma. Het weekend wordt begeleid door zes enthousiaste vrijwilligers tussen de 22 en 28 jaar, die zelf ook een vorm van reuma hebben! Zij weten als geen ander hoe jij je voelt. De jongeren verblijven in een ruime groepsaccommodatie in Groenlo (Gelderland). Meer weten over de activiteiten?

Platform voor jongeren

Stichting Youth-R-Well.com biedt een platform waar jongeren met reuma zich in kunnen herkennen en met elkaar in contact kunnen komen. Dit wordt gedaan door informatie te geven, maar ook door het organiseren van zowel online als offline activiteiten wil Youth-R-Well.com laten zien hoe je positief kunt blijven. Daarnaast wil de stichting jongeren met reuma onder de aandacht brengen in Nederland, zodat jongeren zich meer begrepen voelen en meer begrip krijgen in de samenleving.

Online én face-to-face

De website en social media zijn dan ook de basis voor Youth-R-Well.com. Naast online contact blijkt toch steeds weer dat veel jongeren hiernaast ook behoefte hebben aan face-to-face contact. Eén van de successen van Youth-R-Well.com is dan ook het organiseren van events. Hier ontmoeten jongeren met reuma elkaar, delen zij ervaringen en leren zij van elkaar, maar ook van wat wordt aangeboden op het event. De eventscommissie van Youth-R-Well.com organiseert evenementen die zichtbaar bijdragen aan een positieve uitstraling van jongeren met reuma en een jong imago. De events moeten uitdagend en actief zijn, appelleren aan positief omgaan met de ziekte en uitgaan van de mogelijkheden, in plaats van de onmogelijkheden.

Youth-R-Well.com biedt ook informatie aan, op een luchtige en soms grappige manier. Hier kan zowel herkenning in worden gevonden, als informatieve tips.