Het congres vindt plaats in het Van der Valk Hotel te Utrecht. De dag begint om 10:00 uur met een plenaire sessie. Die wordt geleid door de Sekszusjes, bekend van Instagram, YouTube en diverse TV-programma’s!

Workshops

In de middag zijn er drie workshops. Thema’s zijn ‘Daten en relaties met reuma’, ‘Seks en reuma’, ‘Kinderwens en zwangerschap en reuma’ en, last but not least, ‘Zelfbevrediging en reuma’.

Ben jij tussen de 16 en 40 jaar en heb je reuma? Heb je vragen over of interesse in seksualiteit en reuma in de breedste zin? Meld je dan gauw aan!

Aanmelden

Aanmelden voor het congres kan tot 12 september 2024, één partner of introducee is van harte welkom om met je mee te komen. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Heb je vooraf vragen? Mail naar: events@youth-r-well.com.

Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door ReumaNederland.

Het belooft een interessante en leerzame dag te worden, zien we jou daar?

Georganiseerd door Youth-R- Well, op 12 oktober 2024 van 09:30 - 17:00 uur in Hotel Van der Valk in Utrecht.

Over Youth-R-Well

Stichting Youth-R-Well.com biedt een platform waar jongeren met reuma zich in kunnen herkennen en met elkaar in contact kunnen komen. Door informatie te geven, maar ook door activiteiten te organiseren –zowel online als offline – wil Youth-R-Well.com laten zien hoe je positief kunt blijven. Daarnaast wil de stichting jongeren met reuma onder de aandacht brengen in Nederland, zodat jongeren zich meer begrepen voelen en ook meer begrip krijgen in de samenleving.