Het Najaarsevenement is dit jaar in Amersfoort, waar je vanaf 14:00 uur welkom bent bij het indooractiviteitencentrum Superfun. Na ontvangst is er een hoogteparcours, waarbij je dertien keer een oversteek zult maken op wel zes meter hoogte! Vervolgens is het tijd voor een pauze met bittergarnituur in het gamecafé waar je onder het genot van een drankje je lotgenoten beter kunt leren kennen. Hier is het ook mogelijk om bijvoorbeeld tafeltennis en biljart te spelen! Na de pauze is het tijd voor nog een gezellige teamactiviteit. Tot slot zullen we de dag gezellig afsluiten met een lekker avondmenu! Het Najaarsevenement wordt georganiseerd door de Jeugdreuma Vereniging Nederland en Youth-r-Well. Kosten zijn € 15 per persoon.

Aanmelden Najaarsevenement

Meld je snel aan! Kijk daarvoor op de website van de Jeugdreuma Vereniging Nederland en Youth-r-Well. Er is een Facebook-event gemaakt (via Youth-r-Well) en de organisatoren vinden het leuk als je daarop de optie “gaat” aanvinkt. Voor vragen kun je een mail sturen naar events@youth-r-well.com.

Over Jeugdreuma Vereniging Nederland

De Vereniging voor ouders van, en kinderen met Juveniele Idiopatische Artritis en aan reuma verwante aandoeningen wordt ook wel Jeugdreuma Vereniging Nederland genoemd. De belangrijkste doelstellingen van de Jeugdreuma Vereniging zijn: het verstrekken van informatie, het creëren van lotgenotencontacten, belangenbehartiging en het onderhouden van contacten met reumatologen, immunologen, fysiotherapeuten en andere deskundigen.

Over Youth-r-Well

Stichting Youth-R-Well.com biedt een platform waar jongeren met reuma zich in kunnen herkennen en met elkaar in contact kunnen komen. Door informatie te geven, maar ook door activiteiten te organiseren –zowel online als offline – wil Youth-R-Well.com laten zien hoe je positief kunt blijven. Daarnaast wil de stichting jongeren met reuma onder de aandacht brengen in Nederland, zodat jongeren zich meer begrepen voelen en ook meer begrip krijgen in de samenleving.

Wil je meer weten over reuma? Kijk dan in de rubriek Reuma van A tot Z.