Youth-R-Well organiseert elk jaar meerdere evenementen waarbij lotgenoten van verschillende leeftijden met elkaar in contact kunnen komen tijdens leuke activiteiten. Nu kun je je aanmelden voor het weekend in Zeeland. In een weekend vol leuke activiteiten kunnen lotgenoten van 18 t/m 30 jaar genieten van elkaars gezelschap. Het weekend in Haamstede is van 17 tot 19 juni. Er is een beperkte aantal plaatsen beschikbaar. Deelname kost 50 euro per persoon. Wil jij mee? Meld je dan snel aan!

Jongeren leren kennen met Youth-R-Well

Youth-R-Well organiseert events om andere jongeren met reuma te leren kennen. Bij de events wordt de nadruk gelegd op alle mogelijkheden die er zijn, ondanks het hebben van reuma. YRW is steeds op zoek naar een activiteit waarin uitwisseling van ervaring en kennis, lotgenotencontact en deskundige informatie bij elkaar komen. De events zijn uitdagend, grensverleggend en gaan uit van mogelijkheden en positief omgaan met de ziekte. De eventscommissie organiseert bijvoorbeeld een voorjaars- en een najaarsevent maar ook het nieuwste concept, de Jong & Reuma borrels, worden door deze commissie georganiseerd. De eventscommissie regelt alles om de events goed te laten verlopen. Van het zoeken naar geschikte locaties tot het uitnodigen van gastsprekers. Van jongeren met reuma bereiken tot boodschappenlijsten maken en uiteraard de begeleiding van de events zelf.

Vier huisjes beschikbaar

Voor het weekend in Zeeland zijn vier huisjes beschikbaar (1 van vier personen, 1 van 6 personen en 2 van 8 personen) in een park in het dorpje Burgh-Haamstede, dicht bij Renesse. De eigen bijdrage voor het event is slechts 50 euro (ook voor introducés). De aanmelding is open tot en met 29 mei, schroom niet en geef je op!

In juli organiseert YRW een jongerenweekend in Ell in Limburg. Meer informatie volgt. Wil je meer weten over reuma? Kijk dan in de rubriek Reuma van A tot Z.