Schrijf je nu in!

De inschrijving is geopend! Grijp je kans, want na het relatief kleine toernooi in 2022 wordt er nu weer een heel nieuw toernooi georganiseerd. Ook dit keer verwacht de Stichting Axiale Spa Nederland de deelnemers en bezoekers te verrassen. “Het toernooi krijgt een iets ander karakter dan de toernooien van voor de corona pandemie. Er is namelijk een hoop gebeurd de laatste jaren. De coronapandemie heeft dan wel geen invloed meer, maar bij de reuma- en bechterew-patiëntenverenigingen zijn nogal wat zaken veranderd. Veel verenigingen en oefengroepen zijn opgeheven, daardoor bestaan vele teams niet meer of zijn ze niet meer compleet. Maar iedereen kan mee blijven doen, als individu, duo, team of in welke samenstelling dan ook. Het bewegen met elkaar op een gezellige manier blijft centraal staan!”

Schrijf je op tijd in!

Inschrijven is mogelijk via de website van de stichting. Die hoopt natuurlijk dat er massaal wordt gereageerd. Inschrijven kan tot en met 24 februari 2023.

Parkeerplaats reserveren

Wie met de auto komt, doet er goed aan vooraf een parkeerplaats te reserveren bij Q-park. Dan ben je gegarandeerd van een plekje voor maar € 5 per dag in plaats van €22,50.

Stichting Axiale SpA Nederland organiseert een keer per jaar het internationale Bechterew volleybaltoernooi, bedoeld voor mensen met axiale spondyloartritis (axiale SpA) . Op acht velden doen zo’n 250 tot 300 spelers mee. De bal is lichter en ook de spelregels zijn aangepast. Meedoen is belangrijker dan winnen. Mensen met axiale SpA worden door dit toernooi gemotiveerd een jaar lang goed te oefenen. Bewegen is essentieel voor mensen met deze aandoening.