Naast de Sint Maartenskliniek zijn de vier andere genomineerde bedrijven Avonturijn, De Hoop, Stichting Sprank en WieZorgt!. WieZorgt! geeft advies en regelt opleiding en arbeidsbemiddeling in zorg en welzijn. In mei wordt bekend gemaakt welke organisatie uit deze lijst de allerhoogste score heeft gekregen. Dit is dé World-class Workplace van 2021. 

Continu verbeteren

World-class Workplaces onderscheiden zich door te luisteren naar hun medewerkers en hun feedback en ideeën te gebruiken om zich continu te verbeteren. Juist het afgelopen jaar is dit ontzettend waardevol gebleken. Deze organisaties scoren hoog op bevlogenheid, medewerkers zijn vol passie met hun werk bezig. Naast de medewerkers profiteren ook klanten van een positieve organisatiecultuur. Medewerkers ervaren veel autonomie, omdat ze de vrijheid krijgen om zelf hun werk zo goed mogelijk in te richten. Kaders en prioriteiten zijn helder en er is voldoende rolduidelijkheid. Vooral nu er veel thuisgewerkt wordt, zijn dit belangrijke voorwaarden voor succes. 

Sint Maartenskliniek toonaangevend

De Sint Maartenskliniek is als gespecialiseerd ziekenhuis in Nederland en Europa toonaangevend in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging. De kliniek richt zich op behandeling van alle orthopedische aandoeningen, reumatische ziekten en revalidatie na ziekte of een ongeval. De kennis en ervaring zijn groot en gespecialiseerd, doordat artsen, verpleegkundigen en therapeuten altijd patiënten met hetzelfde type orthopedische aandoeningen, reumatische ziekten en revalidatie na ziekte of een ongeval behandelen. Zowel het orthopediecentrum als het reumacentrum is het grootste van Nederland.

Wil je meer weten over reuma? Kijk dan in de rubriek Reuma van A tot Z.