Stichting Hospital Hero is op zoek naar ouders die actief mee willen denken in de verdere ontwikkeling van de Hospital Hero app. De Hospital Hero app begeleidt kinderen vóór, tijdens en ná het ziekenhuisbezoek. De app biedt afleiding in de vorm van een zoektocht naar dieren uit museum Naturalis.

Komt jouw kind (4-12 jaar) regelmatig in het ziekenhuis? En wil je meedenken in de ontwikkeling van nieuwe concepten? Nadenken over functionaliteiten om kind en ouder te begeleiden en voor te bereiden op een bezoek aan het ziekenhuis? Meld je aan!

Wat wordt er van je verwacht?

  • Je vindt het leuk om met het team mee te denken hoe de app kan worden verbeterd.
  • Je bent 2x beschikbaar voor een interview om jouw ervaringen te delen.
  • Je bent 2x beschikbaar om een ontwerp te testen en daar feedback op te geven.

Innovatie

Een innovatie is pas succesvol als het tegemoet komt aan een behoefte en aansluit op de wensen van de gebruiker. Gelukkig heeft Hosptial Hero al fantastische groep van ouders die met het team meedenken, nieuwe ideeën en functionaliteiten testen en hun ervaringen delen. Het team van Hospital Hero wil nu de groep van test-ouders uitbreiden. De input van ouders maakt voor de Hospital Hero app het verschil !

Stuur ons een mailtje via info@hospitalhero.nl onder vermelding van jouw volledige naam,  ervaring met het ziekenhuis en telefoonnummer.

Meer weten?

Lees het dossier in ReumaMagazine 1! Dit blad ligt over een week bij alle abonnees in de brievenbus.

Lees in dat dossier ook over Stan. Op dinsdag 21 juni mocht hij de Deense kroonprinses Mary uitleggen hoe de Hospital Hero app werkt. Prinses Mary bezocht samen met Magnus Heunicke, de minister van gezondheid in Denemarken het Willem-Alexander Kinderziekenhuis (WAKZ). De prinses probeerde de app uit en zocht samen met Stan naar de QR-codes in het kinderziekenhuis. “Dat was natuurlijk een beetje voor de lol”, zegt Stan bescheiden. Maar hij heeft toch maar mooi met de toekomstige koningin van Denemarken gepraat! En zelfs met haar gepoold!